https://consumer.huawei.com/cz/audio/freebuds4/buy/

 Nejnovější špičková sluchátka TWS od Huawei jsou FreeBuds 4 a přinášejí iterativní update oproti FreeBuds 3 z roku 2019. Nesmí být zaměňována s nedávno uvedeným FreeBuds 4i, FreeBuds 4 mají plan s otevřeným uchem s aktivním potlačením hluku, který tvrdí, že filtruje až 25 dB okolního hluku. Ve srovnání s loňským modelem získáte také nejnovější připojení Bluetooth 5.2 a delší výdrž baterie v trochu kompaktnějším provedení. https://consumer.huawei.com/cz/audio/freebuds4/buy/



Dostal jsem příležitost testovat nové FreeBuds 4 po dlouhou dobu a používat je jako svá jediná sluchátka star práci, cestování, tělocvičnu a vše mezi tím. Podívejme se, zda jsou FreeBuds 4 skutečně hmatatelným upgradem oproti svým předchůdcům. A co je důležitější, můžete skutečně získat spolehlivý ANC z otevřených sluchátek?


Kvalita designu a konstrukce


FreeBuds 4 přináší otevřený styl s dlouhými stonky, které okamžitě připomínají běžná Apple AirPods a vizuální podobnost mezi sluchátky je určitě přítomná. Nabíjecí pouzdro je o něco menší a váží méně než pouzdro na FreeBuds 3, díky čemuž se snáze vejdou do kapes a tašek u kalhot. Stále to vypadá, že s sebou nosíte sadu zubní nitě a já osobně preferuji hranatý vzhled pouzdra AirPods.


Ve chvíli, kdy jsem si dal FreeBuds 4 do uší, všiml jsem si, že ve skutečnosti nezůstanou na místě a mají tendenci se časem povolovat až do bodu, kdy jsem cítil, že vyklouznou a spadnou. Jiní lidé, kteří je zkoušeli, hlásili, že dobře zapadají do jejich zvukových receptorů, takže problém byl zdánlivě na mé straně.


Navzdory nevýraznému střihu jsem si stále užíval lehký a nevtíravý tvarový faktor, který přispěl k několikahodinovému poslechu bez únavy nebo bolesti uší.


Nabíjecí pouzdro tentokrát těžilo z pevnější konstrukce ve srovnání s FreeBuds 3 a rozhodně působí prémiověji. Otevírací mechanismus je pevný jako skála a přináší uspokojivé zaklapnutí při zavírání. Horní víko nyní unese váhu celého pouzdra, aniž by se zavíralo, což je jasným znamením vylepšené konstrukce. Samotná sluchátka jsou dobře sestavena an občasný pád z téměř 2 metrů na zem přežila bez oděrek a škrábanců.


Huawei prodává dvě verze FreeBuds 4 s ohledem na pouzdro - verzi s kabelovým nabíjením, která byla použita ace tuto recenzi, a model bezdrátového nabíjení, který ještě nebude k dispozici. Součástí balení jsou sluchátka v nabíjecím pouzdře, USB-C kabel star nabíjení a některé manuály. Špunty mají certifikaci IPX4 star odolnost vůči vodě a prachu.

Comments

Popular posts from this blog

Masonry Services Hendersonville - An Overview

Lotere Hong Kong hari ini, HK Toto, data hadiah HK, keluaran HK

Resin, Metal, Or Concrete Gardens Statues - The Pros and Cons of Each