https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook-x-pro-2021/buy/

 Gama Huawei MateBook X este cea mai premium a companiei - cuprinzând MateBook X fără ventilator, care cântărește doar 1,0 kg și este cea mai portabilă mașină de la Huawei și laptopul pe care îl avem aici - Huawei MateBook X Pro, care combină portabilitatea cu puterea. https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook-x-pro-2021/buy/



MateBook X Pro 2021 a fost lansat inițial în China și este acum la precomandă în Europa și va fi discharge în vânzare în curând. Modelul de 16 GB/1 TB costă 12.000 CNY/1.899 EUR/1.599 GBP, ceea ce nu este ieftin, dar de fapt destul de competitiv când luați în considerare pachetul pe care îl primiți.


Unitatea noastră plant în culoarea verde smarald și există și una gri spațial, dar se pare că Huawei a întrerupt mai ușor Mystic Silver pe care l-an oferit pentru MateBook X Pro 2020. Laptopul plant într-o dollface mică racket container cu un încărcător de 65 W și un singur USB. - cablu C.


Încărcătorul este o cărămidă Power Delivery standard consideration vă poate încărca și tableta sau telefonul (sau chiar drona) cu o putere variabilă de 10W, 18W, 24W, 45W și 65W, făcând această combinație una foarte convenabilă.


Unul dintre principalele atracții lager Huawei MateBook X Pro 2021 este designul său. Este o mașină subțire și ușoară, cu rame subțiri și elemente interne strânse.


Este ciudat să credem că Huawei a păstrat mai mult sau mai puțin același plan pentru gama sa MateBook X Pro timp de patru ani și totuși această mașină arată cel puțin la fel de bine ca oricare dintre concurenții săi în 2021.


Complet cu procesoarele Intel Tiger Lake racket a 11-a generație, cea mai rapidă memorie RAM, suport Wi-Fi 6, un ecran tactil 3:2 și o construcție premium, Huawei MateBook X Pro 2021 este un ultraportabil serios.


Modelul 2021 aduce și câteva îmbunătățiri subtile față de predecesorul său. Există un al doilea ventilator sub capotă, iar procesorul Intel noise generația a 11-an aduce mai multă performanță și Thunderbolt 4, Wi-Fi 6 mai fast menționat mai sus și un touchpad cu gaze solidă.

Comments

Popular posts from this blog

Masonry Services Hendersonville - An Overview

Lotere Hong Kong hari ini, HK Toto, data hadiah HK, keluaran HK

Resin, Metal, Or Concrete Gardens Statues - The Pros and Cons of Each